Privé borstvoedingscursus

 Wil jij je optimaal voorbereiden op het geven van borstvoeding? Dan is de privé borstvoedingscursus Kickstart Borstvoeding echt wat voor jou!

Ben je zwanger en wil je je goed voorbereiden op het geven van borstvoeding, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of heb je al een heleboel gehoord over het geven borstvoeding, maar heb je toch nog veel vragen? Heb je behoefte aan professionele en praktische informatie? Dan is de privé borstvoedingscursus Kickstart Borstvoeding zeker wat voor jou!

Wat ga je leren

Mijn doel is om je met deze borstvoedingscursus optimaal voor te bereiden op de eerste uren, dagen en weken met jouw kindje. In 2 uur tijd geef ik je alle informatie die je nodig hebt over: 

 • Waarom het geven van borstvoeding belangrijk is voor jou en je kindje.
 • Hoe je kan zorgen voor een zo goed mogelijke start, 
 • Wanneer en hoe vaak je je kindje mag aanleggen en hoe je dat doet.
 • Welke uitdagingen je tegen kan komen en hoe je daarmee om kan gaan. 
 • Hoe het zit met kolven en bewaren van moedermelk.
 • Op welke manier je borstvoeding en werk kunt combineren.
 • En nog veel meer...

Cursus op maat

Graag stem ik de borstvoedingscursus geheel af op jouw behoeften. Je krijgt daarom voorafgaand aan de cursus een korte vragenlijst toegestuurd. Ik neem graag de tijd om al jouw vragen uitgebreid te bespreken. Na het volgen van de cursus heb je voldoende kennis in huis om je kindje straks vol vertrouwen te kunnen voeden. Een echte kickstart dus. Na afloop van de borstvoedingscursus ontvang je van mij een goed gevulde goodiebag met borstvoedingsproducten en een e-book waarin je de belangrijkste informatie nog eens rustig kunt nalezen. In de kraamweek hebben we nog een keer telefonisch contact om te bespreken hoe het met jullie gaat. 

Partners zijn van harte welkom

Super fijn als jouw partner wil aansluiten bij de borstvoedingscursus. Tijdens de cursus zal ik uitgebreid ingaan op de rol van de partner en gaan we kijken hoe jullie een heus borstvoedingsteam kunnen vormen. Heb jij wat moeite met het onthouden van informatie (iets met een zwangerschapsbrein...)? Wil jouw partner weten hoe hij jou kan ondersteunen bij het geven van borstvoeding? Of is hij misschien nog niet helemaal overtuigd van dat hele "borstvoedingsgebeuren"? Zorg dan vooral dat je partner aanhaakt!  


borstvoedingscursus

€ 149,95


PS.

Reiskosten (€ 0,30 per kilometer met een maximum van € 10 per consult) en eventuele parkeerkosten worden in rekening gebracht. Bij annuleren binnen 24 uur voor start afspraak bedragen de annuleringskosten 50% van het consulttarief. 


Borstvoedingscursus Voor CP groepen

Willen jullie de borstvoedingscursus graag als Centering Pregnancy groep volgen? Dat kan! Jullie mogen mij voorafgaand aan de cursus al jullie vragen sturen. Tijdens de cursus is er volop ruimte om daar op in te gaan. 

 • Tijd en datum: in overleg 
 • Locatie: bij één van jullie thuis (mag ook een andere locatie zijn als jullie dat kunnen regelen)
 • Duur: 2 uur
 • Kosten: € 42,50 per persoon (minimaal 4 deelnemers)
 • Inclusief e-book 

Enthousiast? Neem dan even contact op! 


Ps. Wist je dat veel zorgverzekeraars ook de kosten van een borstvoedingscursus gedeeltelijk vergoeden?

Check de voorwaarden van jouw zorgverzekeraar.