In december heb ik een tijdelijke consultenstop. Heb je op korte termijn hulp nodig? Zoek dan contact met een collega lactatiekundige. Vanaf januari staat mijn online agenda weer open.

Kolfconsult

Ben je op zoek naar een kolf die bij jou past en kan je hierin wel wat hulp gebruiken? Vind je het fijn om verschillende kolven te kunnen uitproberen? Wil je graag tips over hoe jij nog beter en efficiënter zou kunnen kolven? Maak dan een afspraak voor een kolfconsult. 


Wist je dat de meeste zorgverzekeraars ook een kolfconsult via de aanvullende verzekering (deels) vergoeden?

Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is om een kolf te gebruiken die bij je past. Daarom help ik je graag bij jouw zoektocht naar de allerfijnste kolf. De enige manier om te weten of een kolf voor jou geschikt is, is door deze zelf uit te proberen. Tijdens een kolfconsult is er alle ruimte om verschillende kolven te proberen. Zo weet je zeker dat je de juiste kolf koopt. Na het consult kan je eventueel direct bij mij een kolf kopen. 

Tijdens het consult beantwoord ik ook graag al jouw vragen rondom het kolven. Bijvoorbeeld over het opbouwen van een voorraad, kolven op je werk, het bewaren van moedermelk en het op peil houden van je productie.

Het is ook mogelijk om het kolfconsult met een borstvoedingsconsult te combineren. Als je dat zou willen, plan dan een combi consult in. 

Duur kolfconsult

Hoe het kolfconsult duurt, hangt af van het aantal kolven dat je wil uitproberen en hoeveel vragen jij hebt. Ik vind het fijn om jou alle tijd te kunnen geven die je nodig hebt en reserveer daarom minimaal een uur in mijn agenda. Mocht je meer of minder tijd nodig hebben om een keuze te kunnen maken dan is dat geen probleem. De kosten voor het consult worden per kwartier berekend. 

Locatie

Een kolfconsult vindt plaats bij jou aan huis (alleen regio Utrecht) of bij mij op de praktijk*.  Kom je bij mij langs voor het consult? Dan zorg ik dat alle kolven bij mij op de keukentafel klaar staan om te testen. Natuurlijk mag je je kindje gewoon meenemen. 

*Adres: Professor Jan Bronnerlaan 166 in Utrecht (Leidsche Rijn)


kolfconsult aan huis

€ 27,50 per kwartier

kolfconsult op de praktijk

€ 25 per kwartier

Reiskosten (€ 0,30 per kilometer met een maximum van € 10 per consult) en parkeerkosten worden in rekening gebracht. Bij annuleren binnen 24 uur voor start afspraak bedragen de annuleringskosten 50% van het consulttarief. 


YOUHA The Ins Gen1

De Youha The INs Gen 1 borstkolf is draagbaar in een normale voedingsbh. Dit is een krachtige 3 fasen kolf met app. De kolf heeft een stimulatiemodus, een afkolfmodus en een 2 in 1 modus (stimuleren en afkolven tegelijk). In elke fase heeft de kolf 10 vacuüm standen. De kolf is volledig te bedienen met een app.

Standaard geleverd met een 24mm siliconen borstschild. Borstschilden van 28mm en borstschildverkleiners van 26, 22, 20 of 18mm zijn apart verkrijgbaar.  De opvangcup heeft een inhoud van 240 ml. 

€99,95 enkel  | € 189,95 dubbel


YOUHA The Ins Gen2

De Youha The INs Gen2 is  de opvolger van de Gen1. De motor is bij deze kolf geïntegreerd en steekt daardoor minder boven je BH uit. Het betreft ook 3 fasen kolf met een stimulatiemodus, een afkolfmodus en een 2 in 1 modus (stimuleren en afkolven tegelijk). In elke fase heeft de kolf 10 vacuüm standen. De kolf is volledig te bedienen met de Youha app.

Standaard geleverd met een 24mm siliconen borstschild, inclusief 22mm verkleiners. Borstschilden van 28mm en borstschildverkleiners van 26, 20 of 18mm zijn apart verkrijgbaar.  De opvangcup heeft een inhoud van 150 ml. 

€249,95 dubbel


Mom&e Handsfree

De MoM&e kolfcup is niet al te groot maar heeft toch een inhoud van 180ml. De aansturingsunit is zeer stil, niet zwaar en gemaakt in een aantrekkelijke donkere kleur zodat die niet al te veel onder je kleding opvalt.

De MoM&e aansturingsunit is klein maar zeer krachtig met een vacuum tussen de 280 en 300mmHg. De kolf heeft 3 fasen; een stimulatiemodus, een afkolfmodus en een 2 in 1 modus (stimuleren en afkolven tegelijk). De cup is doorzichtig wat het plaatsen van de tepel gemakkelijker maakt. Incl. 3 maten borstschilden: 24mm, 21mm en 19mm en BH schouderband verlenger. Gesloten systeem en BPA vrij.

€100 enkel | €200 dubbel


Nutrea easy flow borstkolf

Bij de Nutrea EasyFlow borstkolf kan je zowel de snelheid als de kracht van de kolf zelf bepalen. Dat kan je helpen om jouw melkstroom te optimaliseren. Dit is de enige wearable kolf waarbij je het ritme helemaal naar je eigen wensen kunt instellen. 

De kolf heeft 3 verschillnde standen; een stimulatiemodus, een afkolfmodus en een 2 in 1 modus (stimuleren en afkolven tegelijk).

Standaard geleverd met een 24mm silicone borstschild. Borstschilden van 28mm en borstschildverkleiners van 21, 19 of 17mm zijn apart verkrijgbaar.  De opvangcup heeft een inhoud van 240 ml. 

€109 enkel | €199 dubbel


Horigen wearable 2nd gen

De Horigen Wearable is een 3 fasen borstkolf met een zacht silicone 25mm schild. De kolf wordt geleverd met 2 verkleiners van 17 en 21 mm, een BH band verlenger,  1 extra ventiel en 5 afsluitringen.

In zowel de stimulatie-, 2-in-1 modus als de afkolffase kan je het vacuum van de kolf in 9 stappen verhogen of verlagen. De verlichting van de LED display zal uitschakelen zodat je discreet kunt kolven. Gedurende één kolfsessie zal de motor de laatst gekozen instellingen onthouden.

€120 enkel | €240 dubbel


Elvie 

De Elvie borstkolf is klein en licht en kan in een normale voedingsbh worden gedragen. Je kunt met deze kolf dus echt hands-free kolven. Bovendien is de Elvie mooi gevormd zodat je hiermee overal kan kolven waar je maar wil. 

Eén van de belangrijkste kenmerken is dat de Elvie kolf heel stil is. Met behulp van de gratis app kan je de kolf op afstand bedienen. 

€ 599 dubbel


Medela Freestyle Flex

De Freestyle Flex is een elektrische borstkolf met een licht en compact ontwerp. Met de USB oplaadbare accu kan je kolven waar en wanneer je maar wilt.

Deze kolf heeft Personal flex borstschilden met een flexibele rand voor meer comfort tijdens het kolven. Standaard wordt de kolf geleverd met maat 21 mm (S) en 24 mm (M) borstschilden. Indien gewenst zijn ook borstschilden in andere maten verkrijgbaar. 

Inclusief kolftas, koeltas met koelelement en 4 extra flessen. 

Aanbieding! Nu €279 incl. gratis Medela Easy Expression kolfbh. 


Horigen ELODY

Dubbelzijdige, krachtige, borstkolf met innovatieve 3D techniek.

Kenmerkend voor Horigen kolven is het 3D afkolfsysteem bestaande uit siliconen borstschilden en tunnels, die niet alleen door middel van vacuüm kolven, maar ook door zachte compressie geven. De kolf heeft 4 kolfprogramma's die per borst zowel in vacuum (kracht) als in ritme (het aantal cycli per minuut) aan te passen is. 

€ 255