Kolfconsult

Ben je op zoek naar een kolf die bij jou past en kan je hierin wel wat hulp gebruiken? Vind je het fijn om verschillende kolven te kunnen uitproberen? Wil je graag tips over hoe jij nog beter en efficiënter zou kunnen kolven? Maak dan een afspraak voor een kolfconsult. 


Wist je dat de meeste zorgverzekeraars ook een kolfconsult via de aanvullende verzekering (deels) vergoeden?

Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is om een kolf te gebruiken die bij je past. Daarom help ik je graag bij jouw zoektocht naar de allerfijnste kolf. De enige manier om te weten of een kolf voor jou geschikt is, is door deze zelf uit te proberen. Tijdens een kolfconsult is er alle ruimte om verschillende kolven te proberen. Zo weet je zeker dat je de juiste kolf koopt.

Tijdens het consult beantwoord ik bovendien al jouw vragen rondom het kolven. Bijvoorbeeld over het opbouwen van een voorraadje, kolven op je werk, het bewaren van moedermelk en het op peil houden van je productie.

Het is ook mogelijk om het kolfconsult met een borstvoedingsconsult te combineren. Neem gerust even contact op als je dit zou willen zodat ik hier voldoende tijd voor kan inplannen. 

Korting

Na het consult kan je direct je kolf bij mij kopen. Als je tijdens het kolfconsult een dubbele elektrische kolf koopt, ontvang je nu € 20 korting (met uitzondering van de Youha The Ins borstkolf en niet in combinatie met andere kortingsacties). 

Duur kolfconsult

Hoe het kolfconsult duurt, hangt af van het aantal kolven dat je wil uitproberen en hoeveel vragen jij hebt. Ik vind het fijn om jou alle tijd te kunnen geven die je nodig hebt en reserveer daarom een uur in mijn agenda. Mocht je meer of minder tijd nodig hebben om een keuze te kunnen maken dan is dat geen probleem. De kosten voor het consult worden per kwartier berekend. 

Locatie

Een kolfconsult vindt plaats bij jou thuis of in mijn praktijk op de Professor Jan Bronnerlaan 166 in Utrecht Leidsche Rijn (lees: bij mij aan de keukentafel). Natuurlijk mag je je kindje gewoon meenemen. Is het voor jou niet mogelijk om naar mij toe te komen en woon je in regio Utrecht? Op verzoek kom ik graag bij jou aan huis voor een kolfconsult. Voor een consult aan huis wordt een eenmalige toeslag van € 10 en een reiskostenvergoeding van € 0,30 per km in rekening gebracht. 


kolfconsult aan huis

€ 25 per kwartier

  • Consult bij jou aan huis 

kolfconsult op de praktijk

€ 22,50 per kwartier

  • Consult op de praktijk in Utrecht Leidsche Rijn 

Eventuele reiskosten (€ 0,30 per kilometer met een maximum van € 10 per consult) en parkeerkosten worden in rekening gebracht. Bij annuleren binnen 24 uur voor start afspraak bedragen de annuleringskosten 50% van het consulttarief. 

Elvie 

De Elvie borstkolf is klein en licht en kan in een normale voedingsbh worden gedragen. Je kunt met deze kolf dus echt hands-free kolven. Bovendien is de Elvie mooi gevormd zodat je hiermee overal kan kolven waar je maar wil. 

Eén van de belangrijkste kenmerken is dat de Elvie kolf heel stil is. Met behulp van de gratis app kan je de kolf op afstand bedienen. 

€ 599 dubbel


YOUHA The Ins

De Youha Ins borstkolf is ook draagbaar in een normale voedingsbh. Dit is een krachtige 3 fasen kolf. De kolf heeft een stimulatiemodus, een afkolfmodus en een 2 in 1 modus (stimuleren en afkolven tegelijk). In elke fase heeft de kolf 10 vacuüm standen. 

Dit is een enkele borstkolf, als je dubbelzijdig wil kolven dan heb je twee stuks nodig. 

€ 75 enkel


Medela Freestyle Flex

De Freestyle Flex is een elektrische borstkolf met een licht en compact ontwerp. Met de USB oplaadbare accu kan je kolven waar en wanneer je maar wilt.

Deze kolf heeft Personal flex borstschilden met een flexibele rand voor meer comfort tijdens het kolven. Standaard wordt de kolf geleverd met maat 21 mm (S) en 24 mm (M) borstschilden. Indien gewenst zijn ook borstschilden in andere maten verkrijgbaar. 

Inclusief kolftas, koeltas met koelelement en 4 extra flessen. 

€ 319


Horigen ELODY

Dubbelzijdige, krachtige, borstkolf met innovatieve 3D techniek.

Kenmerkend voor Horigen kolven is het 3D afkolfsysteem bestaande uit siliconen borstschilden en tunnels, die niet alleen door middel van vacuüm kolven, maar ook door zachte compressie geven. De kolf heeft 4 kolfprogramma's die per borst zowel in vacuum (kracht) als in ritme (het aantal cycli per minuut) aan te passen is. 

€ 255


ARDO ALYSSA Double

De Ardo Alyssa is een handzame dubbelzijdige elektrische borstkolf waarbij de zuigkracht (vacuüm) en het zuigritme (cyclus) afzonderlijk ingesteld kunnen worden.

Daarnaast beschikt deze kolf over een automatisch Power Pumping-programma dat het clustervoeden van een baby imiteert om de melkproductie te verhogen. De Alyssa is op afstand te bedienen via je smartphone en heeft de mogelijkheid om jouw kolfsessie op te slaan zodat je deze niet steeds opnieuw hoeft in te stellen. 

€ 229