Lactatiekundige zorg

Geef je borstvoeding? Of ben je zwanger?

Geef jij borstvoeding, maar loopt dit niet zoals jij zou willen?

Of ben je zwanger en wil je graag advies over hoe je je kunt voorbereiden op het (opnieuw) geven van borstvoeding?  Ik help je graag!

Kies hier het consult dat het beste bij je past en plan dit direct in mijn online agenda.


Wist je dat de meeste zorgverzekeraars lactatiekundige zorg via de aanvullende verzekering (deels) vergoeden?

CORONA UPDATE

Tijdens een consult aan huis werk ik volgens het protocol van onze beroepsvereniging. Dit betekent dat ik voor en na het consult mijn handen was, een mondkapje draag op de momenten dat 1,5 meter afstand houden niet mogelijk is en handschoenen gebruik als er sprake is van lichamelijk contact.Mocht iemand in jullie huishouden (milde) klachten hebben, laat het dan even weten.

Borstvoeding geven

Borstvoedingsconsult Plus

€ 125

 • Consult aan huis (75-90 min)
 • Digitaal verslag met veel extra info
 • Telefonisch contactmoment na het consult (15 min)
Baby voetjes

Borstvoedingsconsult Compact

€ 90

 • Consult aan huis (60-75 min)
 • Kort verslag met praktische tips
 • Nazorg niet inbegrepen
Borstvoeding & zwangerschap

Zwangerschapsconsult aan huis

€ 100

 • Huisbezoek (60 min)
 • Borstvoedingsplan per mail
 • Nazorg niet inbegrepen
Voorbereiding borstvoeding

Online zwangerschapsconsult

€ 37,50 of € 70

 • Videoconsult kort (30 min) voor € 37,50
 • Videoconsult lang (60 min) voor € 70
 • Borstvoedingsplan per mail
Telefonisch consult €1,25 per minuut (afgerond per 5 min)
Reiskosten Inbegrepen in het consulttarief
Parkeerkosten Worden doorberekend
Annuleringskosten Bij annuleren binnen 24 uur voor de start van een consult wordt 50% van de consultprijs gefactureerd

Betaling consulten

Na afloop van het consult ontvang je een factuur per mail. Jij betaalt deze factuur aan San Borstvoedingszorg. De factuur kan je vervolgens indienen bij jouw zorgverzekeraar. Elke zorgverzekeraar heeft eigen voorwaarden voor het vergoeden van lactatiekundige zorg. Check hiervoor de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekering.


WERKGEBIED

Woon je in regio Utrecht (max. 30 minuten rijden vanaf postcode 3541 AL) of ben je cliënt bij De Geboortezaak Wijk bij Duurstede? Dan kom ik graag bij jou aan huis voor een consult. Woon je verder weg? Plan dan een online consult of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Borstvoedingsconsult

Borstvoeding geven

Geef jij borstvoeding, maar loopt dit anders dan je had verwacht of gehoopt? Vind je het moeilijk om je kindje goed aan te leggen, heb je pijn, problemen met je melkproductie of groeit jouw kindje niet goed? Of voel je je misschien gewoon onzeker? Ik kan je helpen!

Tijdens een borstvoedingsconsult aan huis bespreken we in alle rust jouw situatie. Ik doe zo nodig een mondonderzoek bij jouw kindje, een borstonderzoek bij jou en ik kijk mee met een voeding. Samen gaan we op zoek naar een oplossing die op dit moment haalbaar is en goed voelt voor jou. Ook als je de borstvoeding wilt afbouwen, kan ik je daarin adviseren. Je krijgt altijd een verslag van het consult. Indien nodig koppel ik, met jouw toestemming, mijn bevindingen terug naar relevante zorgverleners. Mocht je tijdens een compact borstvoedingsconsult tóch willen kiezen voor een plus consult dan kan dat gewoon.


Zwangerschapsconsult

Zwanger & borstvoeding

Ben je zwanger en wil je graag persoonlijk advies rondom het geven van borstvoeding? Heb je al een keer borstvoeding gegeven, maar was dit geen goede ervaring? Of speelt er iets anders bij jou waardoor je graag vóór de geboorte van je kindje zou willen overleggen met een lactatiekundige? Plan dan snel een afspraak voor een zwangerschapsconsult.

Tijdens het consult mag je al je vragen stellen, bespreken we jouw borstvoedingswensen en maken we samen een borstvoedingsplan dat bij jou past. Zo zorgen we voor een fijne start voor jou en je kindje. Het borstvoedingsplan krijg je per mail. Indien nodig koppel ik, met jouw toestemming, mijn bevindingen terug naar relevante zorgverleners.