Borstvoeding & voedingskussen, een gouden combinatie

Gepubliceerd op 3 april 2021 om 15:00

Wat mij betreft heb je niet perse een voedingskussen nodig als je borstvoeding geeft. Sterker nog, meestal haal ik een voedingskussen vrij snel weg als ik ben gevraagd om me tijdens een consult met een voeding te bemoeien 😉.

Jouw lijf als voedingskussen

Waarom? Jouw lijf is het fijnste voedingskussen dat je maar kan bedenken. Als je jouw kindje tijdens een voeding met zijn of haar buik op jouw buik laat rusten, voelt dat voor je kindje heel vertrouwd. Vaak zie ik dat kindjes dan gelijk rustiger en meer ontspannen kunnen drinken. Jouw lijf ondersteun je zodat jij relaxed kan zitten. Soms is de leuning van de bank al voldoende en heb je helemaal geen kussens nodig. Wel zo handig toch als je ergens een keer onderweg zou willen voeden?

Borstvoeding & voedingskussen

Gebruik jij een voedingskussen?

Heb je een voedingskussen? Dan kan je dat prima gebruiken om jouw eigen lijf te ondersteunen tijdens het voeden. Gebruik jij een voedingskussen op een andere manier, drinkt jouw kindje goed en zit jij ontspannen? Niks meer aan doen! Blijf dat voedingskussen dan vooral gebruiken zoals je nu doet.


En jij? Ben jij fan van voedingskussens of juist niet?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.