Even voorstellen...

Gepubliceerd op 4 maart 2021 om 15:00

Ik ben Sanne Phaff, ik ben moeder en lactatiekundige IBCLC. Ik vond het nogal wat om moeder te worden… Mijn blik op de wereld is hierdoor compleet veranderd.

Ineens paste mijn baan bij een grote zorgverzekeraar niet meer goed bij mij. Maar waar zou ik dan wel écht blij van worden? Ik besloot het roer om te gooien en mezelf om te scholen tot lactatiekundige.

Start van San Borstvoedingszorg

En aangezien wij als “contactberoep” eindelijk consulten aan huis mogen doen, is het nu tijd om écht te starten met mijn eigen lactatiekundige praktijk San Borstvoedingszorg.

 

Wat een mooi vak! Ik vind het echt geweldig om moeders (en hun partners) te kunnen ondersteunen in de bijzondere periode rondom het krijgen van een kindje. Maar tegelijkertijd is het ook zo spannend om mijn eigen bedrijf te starten. Elke dag leer ik wel weer iets nieuws!

Lactatiekundige IBCLC Utrecht

Op zoek naar kansen

Ik vind het een uitdaging om mijn diensten aanvullend te laten zijn op het aanbod dat er al is. Waar liggen volgens jullie de kansen op het gebied van borstvoedingszorg?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.