Gouden tip in de kraamtijd

Gepubliceerd op 15 april 2021 om 14:43

Eén van de beste tips die ik kreeg in mijn kraamtijd kwam van een vriendin.

Doodmoe

Ik was net moeder en vond het pittig. Tibbe spuugde regelmatig de hele boel onder en ik had het idee dat ik de hele dag alleen maar bezig was met hem (en mezelf) schone kleren aantrekken. Doodmoe werd ik daarvan.

Borstvoeding kraamtijd tip

samen onder een dekentje

Mijn vriendin kwam toen met een gouden tip. Onder gespuugd of een mega spuitluier? Trek je kindje gewoon even geen schone kleren aan. Kleed jezelf en je baby uit en ga lekker samen onder een dekentje liggen. Kop (niet te warme) thee met iets lekkers erbij en verder even helemaal niks. Zo simpel kan het zijn.

Van wie kreeg jij een gouden tip over de kraamtijd?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.