Borstvoeding & Kracht om voor jezelf te kiezen

Gepubliceerd op 8 maart 2021 om 15:00

Op deze foto zie je mij met onze jongste zoon Sep. De foto is alweer ruim vier jaar geleden genomen… de tijd vliegt! Ik heb rondom de geboorte van Sep hele andere keuzes gemaakt dan bij onze oudste zoon Tibbe.

Kijk naar waar jij behoefte aan hebt

Ik dacht toen dat het heel normaal was om na je reguliere verlofperiode gewoon weer direct te gaan werken want dat deed toch iedereen? Ik had eigenlijk geen idee dat je hier ook andere keuzes in kon maken.

Gelukkig durfde ik bij Sep veel meer te kijken naar waar ik zelf behoefte aan had. Ik heb twee maanden extra verlof opgenomen en dat was de beste keuze ooit!

Borstvoeding & kracht

Toen ik eenmaal weer aan het werk ging, was Sep was geen piepkleine baby meer, hadden we al iets meer ritme en liep de borstvoeding als een tiet. Ik was er zoveel meer klaar voor dan twee jaar daarvoor bij Tibbe.

Kies voor jezelf

Wat voor mij een goede keuze is geweest, hoeft dat voor iemand anders helemaal niet te zijn. Misschien kan jij niet wachten om na je verlof weer aan het werk te gaan. Of zie je er juist als een berg tegenop. Het kan allemaal. Ik wens je de kracht toe om vooral voor jezelf te kiezen.. hoe moeilijk dat soms is, je kan het écht!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.