Mijn omscholing tot lactatiekundige

Gepubliceerd op 10 maart 2021 om 15:00

De afgelopen twee jaar stonden voor mij in het teken van leren en groeien. Heel bewust heb ik ervoor gekozen om mijn goedbetaalde baan los te laten en mezelf om te scholen lactatiekundige.

Opnieuw in de schoolbanken

Maar wow... het was een heel traject! Meer dan 500 uur stage lopen, weer "onderaan" beginnen en opnieuw de schoolbanken in. Maar ik vond het heerlijk om te mogen leren over een onderwerp waar ik zó enthousiast ben. 

Omscholing lactatiekundige IBCLC

Inspirerende docenten

Tijdens de opleiding lactatiekunde hebben we les gehad van verschillende inspirerende docenten. Myrte van Lonkhuijsen @myrteibclc was daar één van. Zij kan de dingen zo goed vertellen met veel humor en sprekende voorbeelden. Echt een aanrader! Gelukkig kunnen jullie nu ook genieten van haar vertelkunst.

Toffe podcast

Myrte is namelijk te gast geweest bij Mom & co De Podcast. In de podcast komen een heleboel onderwerpen rondom borstvoeding ter sprake. Zo vraagt Myre zich af of het terecht is dat we van een baby verwachten dat zij om de drie uur willen drinken en niet vaker? Hebben wij wel eens een vergadering bijgewoond van 2 uur zonder dat we iets te drinken aangeboden krijgen.. Nee dus!


Ben je nieuwsgierig? Ga dan vooral luisteren naar deze toffe podcast! Laat je weten wat je ervan vond?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.