Alles goed willen doen

Gepubliceerd op 21 maart 2021 om 15:00

Ik vond de overgang naar moeder worden behoorlijk heftig. En nog steeds vind ik het een mega grote uitdaging met twee jonge kids. Ik wil zo graag ALLES goed doen, maar lukt me natuurlijk niet... Zeker niet nu in combinatie met het starten van een eigen bedrijf.

Tijd maken voor persoonlijke ontwikkeling

Toch probeer ik (ergens tussendoor) tijd te maken voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Zo ben ik net begonnen in het boek van Brené Brown, De moed van imperfectie. Ik heb pas een paar bladzijden gelezen hoor, maar herken mezelf al enorm in haar verhaal. 

Over dat ik voldoende slaap nodig heb omdat ik anders ongeduldig word. Over hoe belangrijk spelen en rusten eigenlijk is en hoe weinig tijd ik mezelf daarvoor gun. En over het worstelen met de angst om niet goed genoeg te zijn. Interessante materie dus!

Alles goed willen doen

Belang van goed in je vel zitten

Ik denk echt dat je je kinderen meer kunt geven als je zelf beter in je vel zit. Ik gun je daarom, juist in de pittige jaren met jongere kinderen, (een klein beetje) rust en ruimte om te werken aan je persoonlijke groei!

Op welke manier ben jij bezig met jouw persoonlijke ontwikkeling?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.